top of page
20220116_152149.jpg
FB_IMG_1647269928011.jpg

Hoi even voostellen

Ik ben Kim Vermeulen. Leuk dat je op mijn site kijkt! Ik schilder al vanaf mijn zeventiende. Ik ben jarenlang reizend etaleuse geweest maar naast mijn werk als etaleuse heb ik ook altijd geschilderd.  Ik heb altijd veel inspiratie en weet van te voren nooit wat ik ga maken. Ik verras mezelf grappig genoeg elke dag weer!  Meestal schilder ik portretten, beroemdheden of dieren. Muziek is  een enorme inspiratiebron voor mij.

Het liefst op grote doeken en met veel kleur. 

Maar alleen zwart wit kan ook super zijn!

Ik ben geboren op acht november 1972 in Rotterdam maar woon al vanaf kleins af aan in Maassluis. Ik gebruik graag acrylverf want dat droogt lekker snel. Houtskool vind ik ook fijn om mee te werken. Ik schilder ook graag met het mes, met mijn handen of andere attributen zoals plastic, karton en sponsjes. Net wat in de buurt ligt.  

Sinds 2020 ben ik in samenwerking met Aphellos! Een kledingmerk wat speciaal gericht is op samenwerken met kunstenaars en daarmee unieke kleding in de wereld brengt. Lekker anders! Iets wat niemand anders heeft.  Ik hou ervan! Op mijn kunstkleding pagina kunt u zien wat ik bedoel. Ik vind het zelf erg tof allemaal als ik het zeggen mag. We gebruiken nooit kunstwerken die verkocht zijn om kleding van te maken. De kunstwerken die wel gebruikt worden zijn niet meer te koop omdat we het origineel willen behouden voor presentatie in de winkel. En aangezien er overal maar 1 van is , alles uniek is..... en dat wil ik graag zo houden.  Ook hangt mijn werk regelmatig in de etalage van Moos and More in het stadshart van Maassluis. En in de etalage van Topslijter Zonneveld op Palet in Maassluis. En achter de ramen boven de schoenmaker in het centrum. Sinds vijftien april hebben we een winkel van Aphellos aan de Boogertsraat 25 te Maassluis. We zijn open elke donderdag, vrijdag en zaterdag middag van 12.00 tot 17.00 en bent u van harte welkom. Daar hangen schilderijen van mij en de kleding van Aphellos. De sfeer is tegek. We zijn ook vaak aan het werk daar. Schilderen, naaien, schoenen beschilderen enzovoort. 

Super leuk dat u op mijn site kijkt! Als u interesse heeft in mijn werk dan kunt u mij een mail sturen naar kimvermeulen72@gmail.com.! De prijzen, maat van het doek en info of het schilderij wel of niet te koop is, ziet u als u op het desbetreffende schilderij klikt.  Ik werk niet in opdracht.

U kunt mij ook altijd een mailtje sturen via de contact pagina. (kimvermeulen72@gmail.com)

Veel kijkplezier!

Groetjes Kim

 

bottom of page