20220116_152149.jpg
IMG-20211121-WA0006.jpg

Hoi even voostellen

Ik ben Kim Vermeulen. Leuk dat je op mijn site kijkt! Ik schilder al vanaf mijn zeventiende. Ik heb altijd veel inspiratie en weet van te voren nooit wat ik ga maken. Ik verras mezelf grappig genoeg elke dag weer!  Meestal schilder ik portretten, beroemdheden of dieren. Muziek is  een enorme inspiratiebron voor mij.

Het liefst op grote doeken en met veel kleur. 

Maar alleen zwart wit kan ook super zijn!

Ik ben geboren op acht november 1972 in Rotterdam maar woon al vanaf kleins af aan in Maassluis. Ik gebruik graag acrylverf want dat droogt lekker snel. Houtskool vind ik ook fijn om mee te werken. Ik schilder ook graag met het mes, met mijn handen of andere attributen zoals plastic, karton en sponsjes. Net wat in de buurt ligt. Ik schilder meestal gewoon zittend op de grond met een oude spijkerbroek aan en op blote voeten. Zo ben ik! Sinds kort ben ik in samenwerking met Aphellos! Een kledingmerk wat speciaal gericht is op samenwerken met kunstenaars en daarmee unieke kleding in de wereld brengen. Lekker anders! Iets wat niemand anders heeft. Lekker gek! Ik hou ervan. Op mijn kunstkleding pagina kunt u zien wat ik bedoel. Ik vind het zelf erg tof geworden als ik het zeggen mag.  Ook hangt mijn werk regelmatig in de etalage van Moos and More in het stadshart van Maassluis. En in de etalage van Topslijter Zonneveld op Palet in Maassluis. En achter de ramen boven de schoenmaker in het centrum.

Super leuk dat u op mijn site kijkt! Als u interesse heeft in mijn werk dan hoor ik dat graag! De prijzen ziet u als u op het desbetreffende schilderij klikt.

U kunt mij ook gewoon een mailtje sturen op de contact pagina.

Veel kijkplezier!

Groetjes Kim